Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert continu, dit heeft invloed op jou als werknemer. Daarom is het verstandig te blijven leren, ook tijdens het werken. Ben je werkzoekend, een werknemer, een student of scholier met vragen over jouw loopbaan? Het Leerwerkloket laat je de mogelijkheden zien en wijst je de weg. Ook als werkgever kunt u bij ons terecht met vragen, wij geven onafhankelijk advies.

LeerWerkMarkt Vianen - Was een succes!

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Vianen

Donderdag 21 maart 2024 vond de eerste LeerWerkMarkt in Vianen plaats met zo'n 15 standhouders en zo'n 65 bezoekers. Wil je je verdiepen in de standhouders? Hieronder staat de lijst van deelnemende organisaties met een link naar hun websites.

En kijk ook naar de eerste foto's van de LeerWerkMarkt Vianen. Foto's LeerWerkMarkt Vianen

Wat is de LeerWerkMarkt?

De LeerWerkMarkt is een informatiemarkt over alles wat met Leren en Werken te maken heeft binnen de regio Vianen en omstreken. De LeerWerkMarkt is de uitgelezen kans om meerdere opleiders en leerbedrijven op één plek te ontmoeten. Geen studiegidsen of vacatures, maar meteen iemand spreken om meer informatie te krijgen over een opleiding of leerwerktraject. Deelname aan de LeerWerkMarkt is gratis. De LeerWerkMarkt is er voor iedereen die wil om- of (bij)scholen en/of ander werk zoekt. Ongeacht leeftijd of opleidingsachtergrond.

P.S.(sst)

Er is nóg een LeerWerkMarkt! Maar dan op 11 april in Sliedrecht.
Ook daar ben je van harte welkom! Meer info of aanmelden:

LeerWerkMarkt Sliedrecht

Deelnemende werkgevers, opleiders en organisaties tijdens de LeerWerkMarkt (in willekeurige volgorde)

Vakschool Mourik

Maak werk van je toekomst! Kom leren en werken op de Mourik vakschool en wordt een vakspecialist. Of je nu wel of niet een diploma of werkervaring hebt, samen bouwen we aan jouw toekomst. Zo kun je kiezen om opgeleid te worden tot gecertificeerd vakman GWW (grond-, weg- en waterbouw), betonreparateur, isoleerder, pijpfitter, montagewerker of industrieel reiniger. Een ervaren praktijkbegeleider leert je alles wat je nodig hebt om een vakspecialist te worden en je ontvangt diverse vak certificaten voor de functie die het beste bij je past.

Meer informatie

Defensie

Binnen Defensie kun je uiteraard aan de slag als militair, in tal van vakgebieden. Maar wat velen niet weten is dat je ook kunt werken als burgermedewerker bij Defensie, dus zonder uniform. Ook een baan als part-time militair naast je gewone baan is een mogelijkheid. Je kunt zelfs aan de slag als je al eerder bij Defensie hebt gewerkt en graag terug wilt keren (herintreder). Van BBL tot aan Bachelor!

Meer informatie

SPG Midden Nederland

Bij SPG Midden Nederland leiden wij je op tot vakman in de GWW sector. GWW staat voor Grond- Weg- en Waterbouw ook wel infra genoemd. Je voert werkzaamheden uit aan wegen, rioleringen, bestratingen, bermen, oeverconstructies, grondkeringen en waterbouwkundige werken. Je volgt een BBL-opleiding, je werkt bij een wegenbouwbedrijf onder leiding van een ervaren vakman. SPG Midden Nederland is je werkgever, de opleiding duurt ongeveer twee jaar. Wil je ook je diploma halen terwijl je lekker buiten werkt?

Meer informatie

Werk en Vakmanschap

Werk en Vakmanschap is ontstaan op initiatief van werkgevers in de techniek. Wij maken ons hard voor technisch vakmanschap, nu én in de toekomst, we bieden banen en opleidingen in de techniek. Een dienstverband en persoonlijke begeleiding. Wij staan technische talenten steeds met raad en daad bij, of dat nu leerlingen, starters of routiniers zijn. Bovendien weten wij hoe belangrijk (financiële) zekerheid is. Daarom bieden wij een dienstverband met een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden. Belangrijk is dat wij een erkende organisatie zijn. Wij hebben tal van aansluitingen en certificeringen. Zo weet je zeker dat je zakendoet met een betrouwbare partner.

Meer informatie

Fabius Opleidingen

Praktijkgerichte opleidingen en cursussen op mbo-niveau in administratieve, commerciële, secretariële en financiële richting. 

Meer informatie

Lenoir Opleidingen

Toe aan een carriereswitch? Word rijinstructeur!
Veel rijscholen zijn momenteel hard op zoek naar goede rijinstructeurs. Dit betekent dat er in de rijschoolbranche volop baanmogelijkheden zijn. Daarom bieden wij de opleiding rijinstructeur aan, waarbij een baangarantie en baanintentie mogelijk is.

Meer informatie

Werken in de Revalidatie 

Werken in de revalidatie organiseert omscholingen voor technische mensen die willen gaan werken in de revalidatietechniek. Denk daarbij aan rolstoelen, scootmobielen, hoog/laagbedden etc. Er zijn veel vacatures in deze branche voor service- werkplaatsmonteur, productiemedewerker, adviseur, soms planners. Zoek je een baan die er werkelijk toe doet: kies voor de revalidatietechniek!

Meer informatie

Trainspot

Met een vooruitstrevend en enthousiast team ontwikkelt Trainspot en Opatel kwalitatieve trainingen en Opleidingen om cursisten succesvoller te maken in hun werk of in hun relatie tot de arbeidsmarkt! Onze unieke begeleid leren methode zorgt voor een prettige, flexibele trainingservaring en een zeer hoog kennisniveau. Bij ons leer je op je eigen niveau, tempo en in je eigen leerstijl met constante persoonlijke begeleiding van gespecialiseerde topdocenten.

Meer informatie

Leerwerkloket
Leerwerkloket Alblasserwaard Vijfheerenlanden