Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert continu, dit heeft invloed op jou als werknemer. Daarom is het verstandig te blijven leren, ook tijdens het werken. Ben je werkzoekend, een werknemer, een student of scholier met vragen over jouw loopbaan? Het Leerwerkloket laat je de mogelijkheden zien en wijst je de weg. Ook als werkgever kunt u bij ons terecht met vragen, wij geven onafhankelijk advies.

Over ons

Wat is ons doel en voor wie?

Doel is het transparant maken van aanbod en vraag op het terrein van Leren en Werken in de regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden voor:

 • Werk- of opleidingszoekenden (met of zonder uitkering)
 • Werkenden
 • Werkgevers


 

 •      

  Diana Alkema, Adviseur Leren en Werken

  'Mijn naam is Diana Alkema, ik heb International Marketing Management gestudeerd aan de HEAO en heb lange tijd gewerkt op de marketing afdeling van een grote, internationale uitgever. Daar heb ik een geweldige tijd gehad, veel van de wereld mogen zien, maar mijn kaarsje brandde er aan twee kanten en dreigde na bijna vijftien jaar opgebrand te raken. Via het UWV heb ik zelf ook een carrièreswitch mogen maken en werk ik, sinds juni 2018 als Adviseur Leren en Werken bij het Leerwerkloket. Inmiddels ben ik ook door NOLOC gecertificeerd als loopbaancoach. Ik haal er veel plezier uit om met je mee te mogen denken over je volgende stap, om samen met je te kijken wat bij je zou kunnen passen en waar de kansen op de arbeidsmarkt liggen. Het geeft mij veel voldoening om je (met enthousiasme) te horen zeggen: ''Daar had ik nog niet aan gedacht!''
  ​​​​​​​
 • ​​​​​​​

Eveline Maas, Adviseur Leren en Werken - Flexibele Brigade
Mijn naam is Eveline Maas, ik vond het vroeger héél moeilijk om een studiekeuze te maken. Diergeneeskunde, psychologie, theaterwetenschappen en muziektheater zijn langsgekomen maar uiteindelijk heb ik voor de hogere hotelschool gekozen. Ik vond het erg prettig om voor gasten te zorgen en het hen naar de zin te maken maar toch miste ik de maatschappelijke waarde. Na een kort uitstapje richting recruitment, ben ik terecht gekomen bij UWV Werkbedrijf. Hier heb ik ruim drie jaar als adviseur werk mensen met een WW-uitkering begeleid. Daarbij was ik al veel bezig met scholing en ontwikkeling, ik hielp mijn kandidaten onder andere met sollicitatie-, loopbaan- en scholingsvragen. Ik ben ontzettend blij dat ik sinds juli dit werk kan voortzetten als adviseur bij het Leerwerkloket. Ik ga graag met je brainstormen over de volgende stap in je loopbaan, laten we samen uitpluizen waar jouw talenten liggen!

                                        

Onze regio, Alblasserwaard Vijfheerenlanden

Wij zijn werkzaam binnen het volgende gebied. Kom je uit een andere regio? Neem dan alsnog contact op met ons en wij verwijzen je naar het juiste Leerwerkloket!


Volg ons of neem contact op!

Op onze Social media kanalen vind je vaak updates en tips over solliciteren, de arbeidsmarkt, LeerWerk mogelijkheden en ander nieuws. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte of, als je direct een vraag wil stellen, neem contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact met ons op

Onze netwerkpartners