Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert continu, dit heeft invloed op jou als werknemer. Daarom is het verstandig te blijven leren, ook tijdens het werken. Ben je werkzoekend, een werknemer, een student of scholier met vragen over jouw loopbaan? Het Leerwerkloket laat je de mogelijkheden zien en wijst je de weg. Ook als werkgever kunt u bij ons terecht met vragen, wij geven onafhankelijk advies.

Over ons

Wat is ons doel en voor wie?

Doel is het transparant maken van aanbod en vraag op het terrein van Leren en Werken in de regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden voor:

 • Werk- of opleidingszoekenden (met of zonder uitkering)
 • Werkenden
 • Werkgevers


 

 •      

  Diana Alkema, Adviseur Leren en Werken

  'Mijn naam is Diana Alkema, ik heb International Marketing Management gestudeerd aan de HEAO en heb lange tijd gewerkt op de marketing afdeling van een grote, internationale uitgever. Daar heb ik een geweldige tijd gehad, veel van de wereld mogen zien, maar mijn kaarsje brandde er aan twee kanten en dreigde na bijna vijftien jaar opgebrand te raken. Via het UWV heb ik zelf ook een carrièreswitch mogen maken en werk ik, sinds juni 2018 als Adviseur Leren en Werken bij het Leerwerkloket. Inmiddels ben ik ook door NOLOC gecertificeerd als loopbaancoach. Ik haal er veel plezier uit om met je mee te mogen denken over je volgende stap, om samen met je te kijken wat bij je zou kunnen passen en waar de kansen op de arbeidsmarkt liggen. Het geeft mij veel voldoening om je (met enthousiasme) te horen zeggen: ''Daar had ik nog niet aan gedacht!''.'

   
 •  

  Maaike Kooijman, Trainee – Adviseur Leren en Werken
  'Mijn naam is Maaike Kooijman, ik heb American Studies gestudeerd en ben daarna op zoek gegaan naar een baan met maatschappelijk nut en waarin ik veel kon leren. Daarom ben ik in Februari 2022 begonnen aan het traineeship van het UWV. Omdat ik graag met de klant in contact wil staan en veel wil leren over de arbeidsmarkt ben ik bij het Leerwerkloket terechtgekomen. Ik hoop tijdens dat ik tijdens dit traineeship niet alleen mezelf verder kan ontwikkelen, maar ook anderen hierin kan ondersteunen. Het Leerwerkloket is er namelijk voor iedereen die net als ik de volgende stap wil nemen!'

Onze regio, Alblasserwaard Vijfheerenlanden

Wij zijn werkzaam binnen het volgende gebied. Kom je uit een andere regio? Neem dan alsnog contact op met ons en wij verwijzen je naar het juiste Leerwerkloket!


Volg ons of neem contact op!

Op onze Social media kanalen vind je vaak updates en tips over solliciteren, de arbeidsmarkt, LeerWerk mogelijkheden en ander nieuws. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte of, als je direct een vraag wil stellen, neem contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact met ons op

Onze netwerkpartners