Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert continu, dit heeft invloed op jou als werknemer. Daarom is het verstandig te blijven leren, ook tijdens het werken. Ben je werkzoekend, een werknemer, een student of scholier met vragen over jouw loopbaan? Het Leerwerkloket laat je de mogelijkheden zien en wijst je de weg. Ook als werkgever kunt u bij ons terecht met vragen, wij geven onafhankelijk advies.

Evenementen

Donderdag 21 maart 2024 vond de eerste LeerWerkMarkt in Vianen plaats met zo'n 15 standhouders en zo'n 65 bezoekers. Wil je je verdiepen in de standhouders? Hieronder staat de lijst van deelnemende organisaties met een link naar hun websites
Afbeelding
LeerWerkMarkt Vianen
Met bijna 200 werkzoekenden en ruim 50 organisaties was het een geslaagde LeerWerkMarkt! Bekijk de deelnemende organisaties en opleiders van deze LeerWerkMarkt op deze pagina. 
Afbeelding
LeerWerkMarkt Sliedrecht
Heb je vragen over werken en/of leren? Of ben je op zoek naar (ander) werk of weet je eigenlijk niet wat er bij je past? Kom naar ons open inloopspreekuur! Je krijgt vrijblijvend en gratis advies (altijd!).
Afbeelding
Flyer inloopspreekuur
Weet je niet (meer) welke richting je met je loopbaan op zou moeten? Dan kan deze training van drie dagdelen je een stap in de goede richting helpen.
Afbeelding
Aan de slag met je loopbaan