Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert continu, dit heeft invloed op jou als werknemer. Daarom is het verstandig te blijven leren, ook tijdens het werken. Ben je werkzoekend, een werknemer, een student of scholier met vragen over jouw loopbaan? Het Leerwerkloket laat je de mogelijkheden zien en wijst je de weg. Ook als werkgever kunt u bij ons terecht met vragen, wij geven onafhankelijk advies.

Artikel

Techgrounds: jouw wegwijzer in de wereld van de IT

Er is veel werk te vinden in de IT en een groot tekort aan IT'ers. Maar er wordt wel vaak om ervaring gevraagd. Hoe en waar dan te beginnen? Techgrounds wil omscholing naar de IT voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken, ongeacht leeftijd of vorige werkervaring. Om dit te bereiken zijn er drie verschillende trajecten die deelnemers kunnen doorlopen: Guide, Pathways en Academy. 

Afbeelding
Web Devloper
Techgrounds Academy 

Als je de keuze hebt gemaakt voor een beroep en weet welke bijbehorende opleiding je wilt gaan doen is het tijd voor de Academy! Techgrounds biedt verschillende opleidingen aan, vaak met een link naar een werkgever. De opleidingen zijn er in verschillende werk- en denkniveaus en een vooropleiding is niet nodig.