Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert continu, dit heeft invloed op jou als werknemer. Daarom is het verstandig te blijven leren, ook tijdens het werken. Ben je werkzoekend, een werknemer, een student of scholier met vragen over jouw loopbaan? Het Leerwerkloket laat je de mogelijkheden zien en wijst je de weg. Ook als werkgever kunt u bij ons terecht met vragen, wij geven onafhankelijk advies.

Contact opnemen

Vul hier het contactformulier in. Wij reageren meestal binnen een aantal werkdagen op je aanvraag. Houd er rekening mee, indien wij telefonisch contact met je opnemen, dat wij kunnen bellen met een anoniem telefoonnummer. 

Hoe ben je bij ons terecht gekomen:
De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  regioav@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Mocht je geen reactie van ons hebben ontvangen op jouw aanvraag binnen de gestelde termijn, stuur dan een mailtje aan regioav@leerwerkloket.nl. Vanwege technische redenen gebeurt het namelijk wel eens dat een aanvraagformulier niet bij ons binnenkomt. 

Wil je alvast nader kennismaken met ons team? 

Leer ons kennen!