Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert continu, dit heeft invloed op jou als werknemer. Daarom is het verstandig te blijven leren, ook tijdens het werken. Ben je werkzoekend, een werknemer, een student of scholier met vragen over jouw loopbaan? Het Leerwerkloket laat je de mogelijkheden zien en wijst je de weg. Ook als werkgever kunt u bij ons terecht met vragen, wij geven onafhankelijk advies.

Contact opnemen als werkgever

De eisen aan de kennis, vaardigheden en diploma's van werknemers worden steeds hoger. De werkomgeving verandert snel, en dat vraagt een verhoogde flexibiliteit in de kennis en vaardigheden van uw personeel.

Blijven leren betekent niet altijd dat werknemers terug moeten naar school. Werken en leren zijn in veel gevallen prima te combineren. Met behulp van maatwerkopleidingen op de werkplek bijvoorbeeld. Ook het aanbieden van leerbanen binnen uw bedrijf kan voordelen opleveren.

Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Bent u een erkend leerbedrijf?
De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  regioav@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Wilt u alvast nader kennismaken met ons team? 

Leer ons kennen!