Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert continu, dit heeft invloed op jou als werknemer. Daarom is het verstandig te blijven leren, ook tijdens het werken. Ben je werkzoekend, een werknemer, een student of scholier met vragen over jouw loopbaan? Het Leerwerkloket laat je de mogelijkheden zien en wijst je de weg. Ook als werkgever kunt u bij ons terecht met vragen, wij geven onafhankelijk advies.

Werkverlies wandeling

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Stadhuis Gorinchem, Stadhuisplein 1

Ben je sinds kort zonder werk komen te zitten en weet je niet zo goed hoe je verder moet? Er komt een heleboel op je af: verdriet over het verlies van je baan, een uitkering, opnieuw solliciteren of anders omgaan met je financiën. Het kan in zo'n situatie fijn zijn om je verhaal kwijt te kunnen of zelfs om erover te praten met mensen die in dezelfde situatie zitten als jij.

Daarom organiseren we de Werkverlies Wandeling. Onze adviseurs lopen met een klein groepje kandidaten een mooie wandeling. We gaan hierbij in gesprek over jouw situatie, ervaringen worden uitgewisseld en we geven je handvaten over hoe nu verder. De wandeling begint bij het Stadhuis om Gorinchem en zal ongeveer 2 uur duren, we sluiten de wandeling af met een kopje koffie.  

Datum & tijd
Maandag 24 april 2023 van 10.00 – 12.00 uur

Aanmelden
Stuur een mail met je cv t.a.v. Werkverlies Wandeling naar:
regioav@leerwerkloket.nl

Afbeelding
wandelen