Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert continu, dit heeft invloed op jou als werknemer. Daarom is het verstandig te blijven leren, ook tijdens het werken. Ben je werkzoekend, een werknemer, een student of scholier met vragen over jouw loopbaan? Het Leerwerkloket laat je de mogelijkheden zien en wijst je de weg. Ook als werkgever kunt u bij ons terecht met vragen, wij geven onafhankelijk advies.

Financiële regelingen en subsidies Leren en Werken voor Werkgevers

Voor het volgen van scholing of andere vormen van leren, bestaan er verschillende regelingen waar u als werkgever gebruik van kunt maken. Deze leveren vaak aanzienlijke voordelen op.

Afbeelding
Financiële regelingen en subsidies laat uw personeel en uw bedrijf groeien
Financiële regelingen en subsidies geven uw personeel en uw bedrijf de kans te groeien

Stimuleren Leren en Werken

U kunt als werkgever gebruik maken van financiële voordelen als u Leren en Werken stimuleert. Wij kijken met u mee welke regeling voor uw bedrijf relevant is. Misschien kunnen we zelfs regelingen combineren of zijn er mogelijkheden voor kosteloze scholing of begeleiding.

Voor een actueel overzicht van deze regelingen klikt u op onderstaande button.

Financiële regelingen en subsidies

Meer informatie over financiële regelingen en subsidies vindt u ook op de volgende websites:
 

Leerbedrijf worden


Wilt u een praktijk- of werkleerplaats aanbieden zodat mensen beter voorbereid zijn op de arbeidsmarkt? Dit kan voor u ook veel voordelen opleveren. Een belangrijk deel van bijvoorbeeld de mbo-opleidingen bestaat uit werken en leren in de praktijk, de zogenaamde beroepspraktijkvorming. Daarin onderscheiden we stages en leerbanen. 

Op onderstaande website vindt u meer informatie

Wilt u graag advies op maat of meer informatie?

Neem contact op