Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert continu, dit heeft invloed op jou als werknemer. Daarom is het verstandig te blijven leren, ook tijdens het werken. Ben je werkzoekend, een werknemer, een student of scholier met vragen over jouw loopbaan? Het Leerwerkloket laat je de mogelijkheden zien en wijst je de weg. Ook als werkgever kunt u bij ons terecht met vragen, wij geven onafhankelijk advies.

Glazenier

Afbeelding
Glas in lood ramen

Vacaturewebsites, uitzend-, werving- en selectiebureaus op een rij

In de andere alinea hebben wij al wat vacaturesites, specifiek gericht op het beroep of de sector, benoemd. Maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Er zijn tal van andere websites waar je kunt zoeken naar een vacature binnen dit beroep of deze sector. In de volgende link vind je een overzicht van allerlei algemene vacaturewebsites en uitzend- en werving/selectiebureaus. 

Vacatures vanuit het Leerwerkloket

Ook bij ons zijn er ook verschillende (Leerwerk)vacatures te vinden. Via onderstaande link kun je, voordat je gaat zoeken in de zoekmachine, jouw voorkeur voor de branche aangeven. Maar ook zonder hier je voorkeur aan te geven kom je misschien een interessante Leerwerkvacature tegen? Daarnaast hebben wij veel vacatures in ons portfolio. Ben je benieuwd of we daarin iets voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Meer info?

Wil je meer informatie of deze sector? Of heb je andere vragen, stel deze gerust!

Neem contact op