Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert continu, dit heeft invloed op jou als werknemer. Daarom is het verstandig te blijven leren, ook tijdens het werken. Ben je werkzoekend, een werknemer, een student of scholier met vragen over jouw loopbaan? Het Leerwerkloket laat je de mogelijkheden zien en wijst je de weg. Ook als werkgever kunt u bij ons terecht met vragen, wij geven onafhankelijk advies.

Starter

Afbeelding
Informatie verzamelen als starter

Vacaturewebsites, uitzend-, werving- en selectiebureaus op een rij

Er zijn tal van websites waar je kunt zoeken naar een vacature binnen dit beroep of deze sector. In de volgende link vind je een overzicht van allerlei algemene vacaturewebsites en uitzend- en werving/selectiebureaus. Ook voor starters of ZZP-ers staan hier interessante websites tussen. 

Tip

Bekijk ook andere bedrijven die in hetzelfde werkveld werkzaam zijn, Google deze bijvoorbeeld eens. Hoe gaan zij te werk? Wat bieden ze aan? Hoeveel van deze bedrijven zijn er al in deze regio?
 

Contact met het Leerwerkloket

Heb je inmiddels al meer informatie kunnen vinden maar wil je graag sparren over bepaalde mogelijkheden? Neem dan contact op met het Leerwerkloket. 

Neem contact op