Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt verandert continu, dit heeft invloed op jou als werknemer. Daarom is het verstandig te blijven leren, ook tijdens het werken. Ben je werkzoekend, een werknemer, een student of scholier met vragen over jouw loopbaan? Het Leerwerkloket laat je de mogelijkheden zien en wijst je de weg. Ook als werkgever kunt u bij ons terecht met vragen, wij geven onafhankelijk advies.

Vrijwilligerswerk

Afbeelding
Vrijwillige brandweer in actie

Vacaturewebsites, uitzend-, werving- en selectiebureaus op een rij

In de andere alinea hebben wij al wat vacaturesites, specifiek gericht op het beroep of de sector, benoemd. Maar ook voor vrijwilligerswerk zijn er veel meer initiatieven. Google eens op 'Vrijwilligerswerk .... (jouw stad / zoekgebied)' en kijk wat er allemaal uitkomt! 

Vacatures vanuit het Leerwerkloket

Ook bij ons zijn er ook verschillende (Leerwerk)vacatures te vinden. Via onderstaande link kun je, voordat je gaat zoeken in de zoekmachine, jouw voorkeur voor de branche aangeven. Maar ook zonder hier je voorkeur aan te geven kom je misschien een interessante Leerwerkvacature tegen? Daarnaast hebben wij veel vacatures in ons portfolio. Ben je benieuwd of we daarin iets voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Tip

Ga eens praten met iemand die het werk doet. Misschien kun je een dagje meelopen.

Meer info?

Wil je meer informatie? Of heb je andere vragen, stel deze gerust!

Neem contact op